Aanmelden

pc
Vul het formulier digitaal in.

Vul het aanvraagformulier in

printer
Wilt u het formulier liever met pen invullen en per post versturen?

Print het formulier uit

Wilt u zich aanmelden voor een van onze diensten of wilt u een van uw cliënten bij ons aanmelden? Vul dan het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt zich aanmelden door:

o8gFxFk

Hoe verloopt de aanmeldprocedure?

Aanmelding

Zodra wij het aanmeldformulier hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om samen met u een aantal vragen door te nemen. Dit gesprek is bedoeld om uw hulpvraag te inventariseren en aan de hand van deze informatie te bepalen of wij u kunnen helpen. Wilt u op voorhand uw situatie of de situatie van uw met ons bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op.

Bevestiging

Na de aanmelding proberen wij zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek met u in te plannen. Dit kan bij u thuis of bij ons op kantoor (Rotterdam of Spijkenisse). Het is vanwege de Coronamaatregelen op dit moment uiteraard ook mogelijk om het kennismakingsgesprek telefonisch te doen.

Na de aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsbrief of e-mail waarin wij u vragen een aantal gegevens klaar te leggen voor ons kennismakingsgesprek. Het is voor ons van groot belang dat wij over de juiste informatie beschikken als wij bij u langs komen. Dit om goede zorg te kunnen verlenen.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek komt uw financiële situatie ter sprake, uw hulpvraag en een inventarisatie van de informatie die u op ons verzoek hebt verzameld. Aan de hand van deze gegevens verlenen wij u verder zorg op maat, specifiek afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Wanneer er sprake is van een zeer urgente kwestie zoals bijvoorbeeld een dreigende energie- of waterafsluiting of dreigende ontruiming van uw woning, dan kunnen we samen met u bekijken hoe wij hier zo snel mogelijk iets in kunnen betekenen.