Stagiair gezocht

Haal jij voldoening uit het helpen van mensen, ben je administratief goed onderlegd en kan je snel schakelen? Dan een leuke stage bij De Maas Dienstverlening wellicht iets voor jou.

Je bent samen met de rest van het team verantwoordelijk voor het beheren van de inkomsten en uitgaven van cliënten en verricht hiervoor alle financiële, juridische, fiscale en administratieve handelingen. In deze rol communiceer je veelvuldig met instanties zoals rechtbanken, schuldeisers, gemeenten, cliënten en zorgverleners. Je werkt accuraat en bent in staat om daadkrachtig en rustig alle voorkomende situaties op te lossen. Daarnaast krijg jij diverse vragen die betrekking hebben vergoedingen, polisvoorwaarden en betalingen. De gesprekken die jij gaat voeren zijn niet altijd even makkelijk, sommige cliënten zullen jou bellen omdat zij door vervelende omstandigheden een beroep moeten op jouw expertise en inzet. Jij weet in jouw gesprekken oprechte interesse en begrip te tonen

Je profiel

Jij bent een enthousiaste, resultaatgerichte student met een klantgerichte houding. Je werkt planmatig en nauwkeurig. Daarnaast ben je oplossingsgericht, stressbestendig, flexibel en creatief. Je volgt een MBO opleiding (minimaal niveau  4 ) en bij voorkeur in de richting van sociaal maatschappelijk of juridische richting. Je bent op zoek naar een meewerkstage waarin je jezelf verder kan ontwikkelen.

Wij bieden

Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.

Interesse?

Mail dan naar Daniël de Kievid via directie@demaasdienstverlening.nl met je: motivatie (reacties zonder of met geringe motivatie worden niet in behandeling genomen) en curriculum vitae