Nieuwe naam DAS Incasso

Vandaag mag ik officieel bekend maken dat verschillende onderdelen van DAS Legal Finance B.V. zijn samengevoegd tot één organisatie. Eén klantgerichte organisatie die haar opdrachtgevers op alle onderdelen van het credit managementproces kan ondersteunen en innoveren. Schulddienstverlening heeft binnen onze organisatie een speciaal plekje en die blijft het zeker behouden. Alleen onze naam voering verandert.

Onze branches zijn continu in beweging en dat geldt ook voor onze organisatie. Marktontwikkelingen en nieuwe technologieën zorgen ervoor dat we continue blijven vernieuwen. Wij willen voorop blijven lopen met nog meer kennis, ervaring en slagkracht. Klaar voor de toekomst en het bedienen van onze opdrachtgevers met klantgerichte oplossingen en de beste mensen. Dankzij deze samenvoeging versterken we onze adviesrol en zijn we nog beter in staat onze klanten complete oplossingen te bieden. Daar ga jij de vruchten van plukken!

 

Nieuw bedrijf, nieuwe ‘look & feel’

Met de samenvoeging komt ook een nieuwe bedrijfsnaam. Een bedrijfsnaam die niet langer met juridische dienstverlening wordt gelinkt, maar een naam met een eigen klank: Cannock. Kort en krachtig! Diek.

Voor u als relatie verandert er contractueel niets. Wij blijven als nieuwe organisatie onderdeel uitmaken van DAS Legal Finance B.V.. Alleen de naam voering wijzigt. Daarom vragen wij de logo’s van DAS te vervangen met het ingesloten logo van Cannock. Wij verzoeken je ook om onze naamswijziging door te voeren in jullie communicatie en organisatie, denk daarbij ook aan de crediteuren administratie. Voor de zekerheid heb ik hieronder de nieuwe bedrijfsgegevens voor je opgesomd. Bij voorbaat dank voor je medewerking!

 

Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.