Per direct gezocht (assistent) bewindvoerder regio Rotterdam

Haal jij voldoening uit het helpen van mensen, ben je administratief goed onderlegd en kan je snel schakelen? Dan is de volgende vacature wellicht iets voor jou. De Maas Dienstverlening zoekt voor hun kantoor in Rotterdam namelijk op korte termijn een bewindvoerder of assistent bewindvoerder.

Wat ga je doen als (assistent) bewindvoerder?

Je bent (samen met de beschermingsbewindvoerder) verantwoordelijk voor een cliëntenbestand en verricht hiervoor alle financiële, juridische, fiscale en administratieve handelingen. In deze rol communiceer je veelvuldig met instanties zoals rechtbanken, schuldeisers, gemeenten, cliënten en zorgverleners. Je werkt accuraat en bent in staat om daadkrachtig en rustig alle voorkomende situaties op te lossen. Daarnaast krijg jij diverse vragen die betrekking hebben vergoedingen, polisvoorwaarden en betalingen. De gesprekken die jij gaat voeren zijn niet altijd even makkelijk, sommige cliënten zullen jou bellen omdat zij door vervelende omstandigheden een beroep moeten op jouw expertise en inzet. Jij weet in jouw gesprekken oprechte interesse en begrip te tonen voor de cliënt en tegelijkertijd weet jij jouw werkzaamheden tot een goed einde te brengen. Dit vraagt om een servicegerichte multitasker die voldoening haalt uit het helpen van cliënten.

Competenties

 • Uitstekend ontwikkelde contactuele eigenschappen
 • Minimaal MBO- 4 diploma, bij voorkeur verkregen via een opleiding van sociaal maatschappelijke of financieel juridische aard;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Samenwerker maar ook onafhankelijke zelfdoener
 • Klantgericht en omgevingsbewust
 • Integer
 • Accuraat
 • Sensitief en flexibel

De functie betreft een parttime dienstverband van minimaal 24 uur met als standplaats Rotterdam. De functie is per direct beschikbaar.

Wat heeft De Maas Dienstverlening jou te bieden?

 • Deel uitmaken van een jong en energiek bedrijf
 • Afwisselend en uitdagend werk in een leuk team met eigen verantwoordelijkheid en hoge mate van vrijheid van handelen
 • Salarisindicatie is afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Interesse?

Mail dan naar Daniël de Kievid via directie@demaasdienstverlening.nl met je:

 • motivatie (reacties zonder of met geringe motivatie worden niet in behandeling genomen)
 • curriculum vitae
 • foto
 • referenties zijn verplicht en kunnen worden opgevraagd